Arbetsledare mark, Uppsala

AB Frijo

Du kommer att leda och planera arbeten inom mark-, och anläggningsarbeten. Du bör ha bred erfarenhet av branschen och på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med och ansvara för alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader.

Du kommer att arbeta nära Platschef men även arbetschef och kalkylator. Du ansvarar för planering och framdrift i de projekt du arbetar i så att arbetena bedrivs på ett rationellt sätt.

Vi erbjuder, utöver att få jobba på en arbetsplats med trevliga arbetskamrater, personlig utveckling, friskvårdskort, ersättning för besök hos massör/naprapat och en hel del annat som gör det lite roligare att gå till jobbet. Vi utför entreprenader i Uppsala-området. Vi är en relativt nystartad grupp i ett väletablerat företag. Här finns rutiner och stabilitet som hos de stora, men vi är snabbfotade och här finns den familjära känslan. Hos oss gör du skillnad och får vara med och utveckla vår grupp.

Frjo är ett företag inom Eric Andersson Gruppen AB, en familjeägd koncern i tredje generationen. Vi har sedan 1866 arbetat i Stockholm med mark- och grundläggningsarbeten. 2017 bestämde vi oss för att öppna en avdelning i Uppsala och vårt första jobb var grundläggning och markarbeten för Nya Studenternas. Du kommer att få vara med om att utveckla och aktivt bidra till att skapa ett växande välmående anläggningsföretag.

Ring arbetschef Christer Åström på tel 070-660 83 63 om du vill veta mer.

Välkommen med din ansökan till Christer Åström eller Frijo, Edsbrogatan 1E, 752 28 Uppsala

cå

Christer Åström