Bergarbetare, Stockholm

AB Frijo

Bygg & Berglaget

1_beskuren

Vi söker:

Bergarbetare för BBL innebär en varierande roll, där vi utför arbeten som nätning, bultning, sprutning och mindre losshållningsverksamhet. Losshållningen är dels traditionell med sprängämne, men även med hydraulisk metod.  Vår verksamhet är mycket varierad i en komplex tunnelmiljö. Alla våra tunnlar är klassade som skyddsobjekt vilket medför  att miljön är speciell.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder en varierad vardag, men ständigt nya utmaningar och där komplexa lösningar är nyckeln till vår framgång. BBL har ett sammansvetsat team av medarbetare som länge har arbetat tillsammans i en speciell miljö som ständigt bjuder på nya utmaningar.

Erfarenhet:

Vi ser att du har erfarenhet från bergbranschen och vill utvecklas inom detta område. Maskinell vana är meriterande, dels från handhållen borrning till maskinell borrning med mindre underjordsriggar. Förarbevis för hjullastare och grävmaskin är meriterande, så som sprängkort ovan och underjord.

Egenskaper:

Vi ser att du är självgående, är van att arbeta självständigt i komplexa miljöer och vågar ta ansvar för   ditt arbete. Kreativa lösningar, att tänka utanför ”boxen” och våga se alternativa lösningar är nyckeln till vår framgång.

Skicka din ansökan till:

Bygg och Berglaget, kammarkargatan 70, 111 24 Stockholm

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Björn Runfeldt, Platschef BBL
bjorn.runfeldt@berglaget.com

Intervjuer sker löpande.

Om företaget:

Bygg och Berglaget är ett mindre företag som under åren har specialiserat sig på arbeten i Stockholms Ledningstunnlar. Dessa tunnlar är komplexa samt säkerhetsklassade vilket ställer stora krav på oss som entreprenörer, dels för de tekniska lösningarna som vi utför, men även säkerhetsmässigt. Bygg och Berglaget utför även logistik under jord, anläggningsprojekt samt konventionell tunneldrivning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Björn Runfeldt