Betongarbetare, Stockholm

AB Frijo

Bygg & Berglaget

2

Vi söker:

Betongarbetare hos Bygg och Berglaget är varierad roll, där dagarna ser mycket olika ut. Vi arbetare i komplex tunnelmiljö där vi utför betongarbeten av olika typer. Dagarna är mycket varierande, då man även kommer att få delta i andra typer av arbeten som intäckningar, murning, snickeri  etc. Vi utför inte de stora gjutningarna, utan mindre och logistiskt svåra gjutningar är vår specialitet.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder en varierad vardag, men ständigt nya utmaningar och där komplexa lösningar är nyckeln till vår framgång. BBL har ett sammansvetsat team av medarbetare som länge har arbetat tillsammans i en speciell miljö som ständigt bjuder på nya utmaningar.

Erfarenhet:

Vi ser att du har erfarenhet från betongarbeten, murning och övrig byggverksamhet. Yrkesbevis Betongarbetare är meriterande.

Egenskaper:

Vi ser att du är självgående, är van att arbeta självständigt i komplexa miljöer och vågar ta ansvar för   ditt arbete. Kreativa lösningar, att tänka utanför ”boxen” och våga se alternativa lösningar är nyckeln till vår framgång.

Skicka din ansökan till:

Bygg och Berglaget, kammarkargatan 70, 111 24 Stockholm

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Björn Runfeldt, Platschef BBL
bjorn.runfeldt@berglaget.com

Intervjuer sker löpande.

Om företaget:

Bygg och Berglaget är ett mindre företag som under åren har specialiserat sig på arbeten i Stockholms Ledningstunnlar. Dessa tunnlar är komplexa samt säkerhetsklassade vilket ställer stora krav på oss som entreprenörer, dels för de tekniska lösningarna som vi utför, men även säkerhetsmässigt. Bygg och Berglaget utför även logistik under jord, anläggningsprojekt samt konventionell tunneldrivning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Björn Runfeldt