Entreprenadingenjör, Stockholm

AB Frijo

Nu behöver vi förstärkning med en entreprenadingenjör. Som entreprenadingenjör har du en viktig roll att tillsammans med arbetschef och platschef, att i projekten skapa förutsättningar för både lönsamhet och kvalitet. Du är med i processen från erhållet kontrakt till slutbesiktning.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat löpande avstämning av prognoser, tidplaner, inköp och produktionskalkyler. Du kommer att vara insatt i och följa upp kontraktshandlingar samt styrande och redovisande dokument i projekt. 

Hos oss har vi en arbetsplats med trevliga arbetskamrater, personlig utveckling, friskvårdskort, ersättning för besök hos massör/naprapat och en hel del annat som gör det lite roligare att gå till jobbet. Vi har kontor i både norr- och söderort, Rotebro och Segeltorp. Vi är ca 120 anställda och arbetar i hela Stockholmsområdet med omnejd.

Du bör ha bred erfarenhet av branschen och god kännedom i AB04/ABT06, AMA och MER anläggning och på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader. Det är viktigt att du som entreprenadingenjör är strukturerad, analytisk, har god tidplanering, är noggrann, flexibel och har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Vidare är du som person engagerad, resultatorienterad och handlingskraftig. Extra plus är om du har erfarenhet av arbete med kalkylprogrammet MAP och projektledningssystemet Byggsamordnaren.

Skicka in ditt CV till:

AB Frijo, Att: Marcus Nilsson, Box 5546, 141 07 Kungens Kurva
E-post: marcus.nilsson@frijo.se 

Frågor kring tjänsten besvaras av Marcus Nilsson, Vd
Intervjuer sker löpande.

Till Spadtaget och Kate.
Fotograf Ellinor Collin, tel 0709-458196, www.ellinorcollin.se
Fotografens namn måste publiceras i anslutning till bilden.

Marcus Nilsson