Kalkylator, Stockholm

AB Frijo

AB Frijo är ett företag inom Eric Andersson Gruppen AB. Vi är ca 120 anställda och har allt sedan starten 1866 varit verksamma i Stockholm med omnejd. Nu behöver vi förstärkning med en kalkylator som kan ansvara för kalkyler inom mark och anläggning. Som kalkylator har du en viktig roll att tillsammans med kalkylchef och arbetschef, skapa förutsättningar för både lönsamhet och kvalitet. Du har möjligheten att driva processen från förfrågan till färdigt anbudsförslag.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att kalkylera kostnaden för projekt och göra mängdberäkningar, upprätta och administrera förfrågningsunderlag, ha kontakt med leverantörer och underentreprenörer och sedan utvärdera deras anbud, fungera som stöd i förhandlingar och inköp, skriva anbudsbrev samt upprätta tidplaner.

Hos oss har vi en arbetsplats med trevliga arbetskamrater, personlig utveckling, friskvårdskort, ersättning för besök hos massör/naprapat och en hel del annat som gör det lite roligare att gå till jobbet. Vi har kontor i både norr- och söderort, Rotebro och Segeltorp.

Du bör ha bred erfarenhet av branschen och på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader. Det är viktigt att du som kalkylator är strukturerad, analytisk, noggrann, flexibel och har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Vidare är du som person engagerad, resultatorienterad och handlingskraftig.

Frågor kring tjänsten besvaras av Johan Lignell, johan.lignell@frijo.se

Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Johan Lignell 005

Johan Lignell