Platschef, Södertälje

Bro & Väg Mälardalen AB

Du kommer att ansvara för projekt inom mark-, anläggnings- och betongarbeten. Du bör ha bred erfarenhet av branschen och på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med och ansvara för alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader.

Du kommer att arbeta nära arbetschef men även vd och kalkylator. Du ansvara fullt ut för de projekt du driver där vi värdesätter affärsmässighet och förmågan att tjäna pengar högt genom att ta tillvara befintliga och nya kundrelationer på bästa sätt.

Vi erbjuder, utöver att få jobba på en arbetsplats med trevliga arbetskamrater, personlig utveckling, friskvårdskort, ersättning för besök hos massör/naprapat, frukost och en hel del annat som gör det lite roligare att gå till jobbet. Vi utför entreprenader inom hela Södra Stockholm och Södertälje där vi har vårt kontor. Arbetschefsgruppen består idag av c:a 6 tjänstemän och ett tiotal yrkesarbetare men vi behöver blir flera. Hos oss gör Du skillnad!

Bro & Väg är ett företag inom Eric Andersson Gruppen AB, en familjeägd koncern i tredje generationen. Du kommer att få vara med om att utveckla och aktivt bidra till att skapa ett växande välmående anläggningsföretag.

Ring arbetschef Eric Seger på tel 072-551 83 23 om du vill veta mer.

Välkommen med din ansökan till eric.seger@brovag.se eller Bro & Väg, Box 53, 151 21 Södertälje

Intervjuer sker löpande.

 

eric Seger inzomat

Eric Seger