Platschef Uppsala

AB Frijo

Väx med oss i Uppsala!

Du kommer att ansvara för projekt inom mark-, anläggnings- och betongarbeten. Du bör ha bred erfarenhet av branschen och på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med och ansvara för alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader.

Du kommer att arbeta nära arbetschef men även Vd och kalkylator. Du ansvara fullt ut för de projekt du driver där vi värdesätter affärsmässighet och förmågan att tjäna pengar högt genom att ta tillvara befintliga och nya kundrelationer på bästa sätt.

Vi erbjuder, utöver att få jobba på en arbetsplats med trevliga arbetskamrater, personlig utveckling, friskvårdskort, ersättning för besök hos massör/naprapat och en hel del annat som gör det lite roligare att gå till jobbet. Vi utför entreprenader i Uppsala-området. Vi är en relativt nystartad grupp i ett väletablerat företag. Här finns rutiner och stabilitet som hos de stora, men vi är snabbfotade och här finns den familjära känslan. Hos oss gör du skillnad och får vara med och utveckla vår grupp.

Frjo är ett företag inom Eric Andersson Gruppen AB, en familjeägd koncern i tredje generationen. Vi har sedan 1866 arbetat i Stockholm med mark- och grundläggningsarbeten. 2017 bestämde vi oss för att öppna en avdelning i Uppsala och vårt första jobb var grundläggning och markarbeten för Nya Studenternas. Du kommer att få vara med om att utveckla och aktivt bidra till att skapa ett växande välmående anläggningsföretag.

Ring arbetschef Christer Åström på tel 070-660 83 63 om du vill veta mer.

Välkommen med din ansökan till Christer Åström eller Frijo, Edsbrogatan 1E, 752 29 Uppsala.

Intervjuer sker löpande.

cå

Christer Åström