Platschef, Uppsala

Bro & Väg Mälardalen AB

Bro & Väg Mälardalen AB växer stadigt tillsammans med våra kunder. Vi söker efter just dig som vill vara med och forma vår avdelning i Uppsala och som brinner för anläggningsbranschen lika mycket som vi gör!

Som platschef ansvarar du för projekt inom mark-, anläggnings- och betongarbeten.

  • Du bör ha en bred erfarenhet av branschen och på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader.
  • Du kommer att arbeta nära VD och arbetschef och ansvara fullt ut för de projekt du är satt att driva.

Vi erbjuder, utöver att få jobba på en arbetsplats med trevliga arbetskamrater, personlig utveckling, friskvårdskort, ersättning för besök hos massör/naprapat, frukost och en hel del annat som gör det lite roligare att gå till jobbet. Bro & Väg har även kontor i Södertälje, Västerås och Örebro.

Bro & Väg Mälardalen AB är ett välrenommerat företag inom Eric Andersson Gruppen AB och du kommer att få vara med om att utveckla och aktivt bidra till att skapa ett växande välmående anläggningsföretag inom Mälardalen.

Frågor kring tjänsten besvaras av Gustav Oscarsson tel 070-894 04 05 eller Malena Palm, personalchef EA-gruppen tel 070-584 67 30

Skicka in ditt CV till e-post: gustav.oscarsson@brovag.se

 

malena_palm640x400

Malena Palm