Platschef Västerås

Bro & Väg Mälardalen AB

Du kommer att ansvara för projekt inom mark-, anläggnings- och betongarbeten. Du bör ha bred erfarenhet av branschen och på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader.

Du kommer att arbeta nära VD och arbetschef och ansvara fullt ut för de projekt du driver, med personal- och ekonomiskt ansvar.

Vi behöver förstärkning på arbetsledarsidan och vi söker en platschef som kan ansvara för projekt inom mark-, anläggnings- och betongarbeten.

  • Du bör ha en bred erfarenhet av branschen och på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader.
  • Du kommer att arbeta nära arbetschef och ansvara fullt ut för de projekt Du är satt att driva.

Vi erbjuder, utöver att få jobba på en arbetsplats med trevliga arbetskamrater, personlig utveckling, friskvårdskort, ersättning för besök hos massör/naprapat och en hel del annat som gör det lite roligare att gå till jobbet. Vi utför entreprenader inom hela Mälardalen och har kontoret i Västerås.

Bro & Väg är ett företag inom Eric Andersson Gruppen AB, en familjeägd koncern i tredje generationen. Du kommer att få vara med om att utveckla och aktivt bidra till att skapa ett växande välmående anläggningsföretag.

Ring arbetschef Hans Eriksson på tel 070-612 16 65 om du vill veta mer.

Välkommen med din ansökan till hans.eriksson@brovag.se eller Bro & Väg, Ateljegatan 4, 724 71 Västerås.

Intervjuer sker löpande.

 

Bro och Väg, Kolmården. Konferens, porträtt mm. Uppdrag åt Bro & Väg.

Hans Eriksson